Spar penge på Tax-free

Ja, hvor mange hører man ikke tale om hvor meget, de har sparet på at købe – typisk mærkevarer af forskellig observans – som tax-free? Parfume, spiritus osv. Men er der virkelig tale om lave priser? Personligt har jeg aldrig følt mig fristet når jeg bliver præsenteret for brochurerne. Men hvad ved jeg egentlig om alle disse mærkevarer? Ikke meget! Indrømmet. Uden for målgruppen? Ja, måske…..

Men: evnen til at regne – og regne den ud – det har jeg da! Der er noget, der ikke stemmer!

Spar penge på Tax-free – drop det

Til gengæld ser jeg andre kaste sig glubende over tilbudene. Jeg syntes, det var dyre varer. Men de må jo åbenbart være endnu dyrere på landjorden? Nej, faktisk ikke! Nu er sagkundskaben kommet mig til undsætning – i form af en artikel i Ekstrabladet.dk: “Du bliver flået i tax-free”. Det er slet ikke så billigt at købe Tax-free – faktisk er det ikke billigt overhovedet!

Meget af det, der tilbydes som superpriser i Tax-free, kan købes betydeligt billigere på landjorden. Det er faktisk slet ikke billigt. Men det er svært at sidde og vurdere det oppe i flyet – eller i lufthavnsshoppen? Vi antager bare, at er det Tax-free, er det også billigt….

Endnu en ferie-fælde….

Hvis du vil spare penge på rejsen, så undgå taxfree

Den bedste måde at spare penge på rejsen, er muligvis at holde sig langt væk fra Taxfree. Billede: StockSnap / Pixabay

Sparetip: Hold dig fra Tax-free

Ja, det er så mit egentlige sparetip. HOLD DIG LANGT VÆK! Nemmere kan det ikke være, kortere kan det ikke siges!

Der er kun en måde, at spare penge på her!! Hvis du vil spare penge, så hold dig langt væk fra Tax-free. Ikke nok med, at du betaler overpris. Når du sidder der i flyet og ikke har meget andet at lave end at læse Tax-free-kataloget, fristes du nemt over evne.

Og køber ting, du i bund og grund ikke har brug for. Husk at det, du køber i luften også belaster dit feriebudget! Så lad kataloget med Tax-free varer ligge. Det ligger hvor det ligger allerbedst – dvs. i lommen på sædet foran – uåbnet! Og tag en god bog med i stedet – og læs den. Eller brug telefon eller tablet som underholdning – ofte er der wifi! Eller lyt til musik. Eller tag en lille lur.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.