Spar penge på transport: Gomore

Her kan du spare på dine transportudgifter – hvad enten du har bil eller ej. Gomore formidler nemlig kontakt mellem bilister og passagerer. Og dette er en fordel for begge – samkørsel kan ikke undgå at være billigere. Det fungerer på den måde, at man kører med en privat bilist i stedet for f.eks. tage tog eller bus.

Især på længere strækninger er der penge at spare – for begge parter iøvrigt. Derfor kan det være en god ide at finde en billist – eller passager – på Gomore.dk, og køre med.

Sikkerhed på Gomore?

På Gomore er folk er registrerede på deres nummerplader, så de har ikke mulighed for at være anonyme. På den måde kommer man ikke ud og køre med en person, der ikke kan identificeres. Både pris, rute, bilmærke, navn og kontaktoplysninger skal desuden oplyses, så det er bare om at ringe og få en aftale.

Samkørsel er en gevinst for billisten!

Hvis man er bilist er det jo også smart at man kan fylde bilen op, og derved tjene lidt ekstra penge til benzinen eller lignende. Det er også nemt at finde en, der gerne vil køre med – ofte er det nok bare at skrive en annonce, så ringer folk selv.

Man aftaler bare et sted, hvor man kan mødes med passageren – og et tidspunkt. Det kan desuden være, at personerne gerne med på tilbagevejen. Så der er også penge at spare, hvis man er bilist.

Samkørsel gavner miljøet

Konceptet skaber en sund konkurrence til det offentlige trafik-system. Eller måske skulle man bare kalde det et godt. Bliver det meget udbredt kunne det også mindske privatbilismen. Der er idag alt for mange mennesker, der kører alene i bilen – til trods for at de fleste biler har plads til  5-6 personer.

Dette ville give en miljøgenvinst – og bedre plads på vejene.  Man har stadig bilens komfort, men kommer billigere frem.
Læs mere – eller book dig ind på http://gomore.dk/


Tjen penge på din bil med Sponsorcar. Tjen penge på at køre med reklamer. Tjen 50 kr. + 10 % hver gang du tipper en ven. Tjen penge på at følge leads.VIND 1000 kr. hver md + masser af emdlemstilbud. Det er gratis at tilmelde sig! Klik ind på Sponsorcar.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.