Spar penge på toiletfrisker

Toiletfriskere er en af de ting, hvis eksistensberettigelse, man kan diskutere. Det er et dyrt produkt – og ikke just nødvendigt. Almindelig rengøring er nok. Det bliver ikke nødvendigvis renere fordi man bruger dem. Men det er da rigtigt, at det virker renere. Eller lugter renere, er der nogen, der siger. Selvom “rent” vel ret beset ikke lugter af noget som helst?

Så man kan selvfølgelig spare mest ved ikke at bruge det. Men mange køber dem alligevel i dyre domme.

Toiletfrisker – mest for duften

Det er lidt ligesom med skyllemidlet, som mange mere anvender for duftens skyld. Mange føler, at det “dufter rent”. Og de fleste af os opfatter det med at dufte rent, som at dufte af rengøringsmidler! I dette tilfælde kan man sagtens få denne “rene lugt” alligevel – simpelthen ved at genopfylde toiletfriskeren.

Billigere toiletfrisker – fyld selv

For vil man gerne have toiletfriskere, er der penge at spare ved at genfylde sine toiletfriskere. Når toilet-friskeren, der hænger indvendigt i toilettet er tom, fyldes den meget let med ganske almindeligt toiletrens – af den tyktflydende slags, vel at mærke. Denne toiletrens er meget lig den substans, der findes inden i toiletfriskeren. Dette er betydeligt billigere end at købe en ny – eller at købe dyre refills.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.