Spar penge på solcreme

Solcreme er nødvendig for ikke at blive forbrændt. Nu hvor UV-indekset igen begynder at blive højt, er det aktuelt igen. Men du behøver altså
ikke blive ruineret af den grund. I modsætning til, hvad mange tror, behøver solcreme ikke være dyrt – tværtimod.

Solcreme: Den billige er god nok

Mange solcremer er dyre, men de er ikke nødvendigvis bedre af den grund. Du kan sagtens betale flere hundrede kroner for en creme – men du kan altså også godt finde en solcreme til 35-40 kr. Den er lige så god – blot den har den samme faktor – så vær altid opmærksom på, hvilken faktor, din solcreme har. Både Aldi og Lidl har solcremer, har har ligget meget højt i de tests, som man ser for eksempel i forbrugerbladet Tænk. Måske ikke den mest eksklusive emballage, men det er jo altså indholdet i flasken, der tæller.

Billigt, men godt! Og så behøver du i hvert fald ikke spare på mængden!

Jeg har nok altid sværget til den billige solcreme – og hårdnakket hævdet, at den er god nok. Det viser sig – heldigvis – at holde stik. Du kan altså roligt købe den billige fra discountbutikken – uden at føle, at du køber et andenrangsprodukt.

Rabattens eksperter om solcreme

Rabatten har spurgt eksperter, der siger:

“En solcreme til 25 kroner er lige så effektiv og beskyttende for solens stråler som en solcreme til 199 kroner, hvis de vel at mærke har den samme solfaktor og indeholder både UVA- og UVB filter.”

Læs mere på Rabatten på http://www.dr.dk/DR1/Rabatten/Indslag/2006/0531111051.htm

Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.