Spar penge på nytårsfyrværkeri

Selvom du godt kan lige fyrværkeri – og synes, det er en del af nytåret – behøver du ikke købe det i dyre domme. Faktisk kan du slippe for at betale overhovedet! Der er masser af fyrværkeri – ganske gratis. Og det er allevegne. Du behøver ikke at gøre ret meget for at få gratis fyrværkeri nytårsaften. Du behøver blot at gå uden for…

Der er masser af det. Kig løs – det koster ikke noget!

Gratis fyrværkeri?

De fleste har nok allerede gættet, at det er fordi du slet ikke køber noget. Hvis du ellers ikke er vild med selve det at tænde for fyrværkeriet. Hvis du godt kan undvære at stå og fryse fingrene – og fnidre med tændstikker. Ofte i frost og blæst og hvad ved jeg? Jeg kan sagtens undvære den del af nytåret – og mon ikke jeg har mange ligesindede!

Der er ganske vist mange, der elsker det der med selv at fyre fyrværkeriet af. Men skulle vi andre så ikke lade dem gøre det? Og nøjes med at være tilskuere?

Med på en kigger!

Du kigger bare med på det alle de andre har købt. Der er masser af fyrværkeri nytårsaften – alle vegne. Find bare et sted med en god udsigt – og kig med. Det er meget mere bekvemt – hvis du spørger mig!

Og så til den anden side af sagen: I Danmark bliver der brugt mange millioner på fyrværkeri hvert år. Mange millioner går op i røg. Du behøver ikke nødvendigvis give dit bidrag her. Lad dog dem, der gerne vil. Vi andre er med på en kigger på sidelinjen. Fyrværkeri bliver vel ikke dårligere fordi der er flere, der kigger med? Nærmere tværtimod?

Godt nytår!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.