Spar penge på ansigtscreme

Det er egentlig ganske enkelt. Du skal holde dig til de billige af slagsen. De dyre holder nemlig ikke, hvad de lover. De er ikke pengene værd. En hudspecialist siger:


»Der er ikke noget, der kan skrue uret tilbage og gøre dig yngre«, siger Jørgen Serup, »men forbrugerne søger måske snarere livsløgnen end sandheden«

Dyrere er ikke bedre

Dette er hentet fra Politiken: Vi betaler for drømmene. Den fortæller det, vi egentlig godt vidste, nemlig at det ikke virker, som reklamerne påstår. En fugtighedscreme tilfører fugt, hvilket er en god ting. Men så gør den heller ikke mere. De billige tilfører også fugt, så der er ingen grund til ikke at fortrække dem. Det skulle da lige være, at man havde for mange penge – og ikke vidste, hvad man skulle bruge dem til.

Prøv dig frem og find den rigtige

De billige cremer kan fåes til en halvtredser, når de er på tilbud. Desuden fører butikker som Netto og Lidl cremer, som koster omkring 30 kr. – og som er udemærkede. Jeg køber selv de sidste.

Jeg vil anbefale at man prøver sig frem. Jeg har brugt forskellige, men er kommet fram til, at de billigste er gode nok. Derfor er valget faldet på den.

Læs også

Rynkecreme fjerner ikke rynkerne


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *