Spar penge – fyld selv din mascara op!

Der er ofte forbavsende lidt i mascaraen – man synes egentlig godt, de kunne have proppet en smule mere i! Beholder og børste er stadig intakt og ser ud til at kunne holde længe endnu. Alligevel skal det hele udskiftes – der er jo ikke mere i! Tænk hvis man bare kunne købe en lille tube derimod – og vupti, så er marcara’en (næsten) som ny. Lidt på samme måde som man gør det med blækpatronerne!

For det er jo en mere avanceret “emballage”, man her smider ud – ikke bare en plastikpose eller -flaske! Og en ny af slagsen hver gang mascaraen er tom, må nødvendigvis være stærkt fordyrende!

Hvorfor ikke bare genopfylde

For nogle år siden var der firmaer, der tilbød mascara refills. Men ikke mere – det er i hvert fald ikke noget, jeg er stødt på i nyere tid.

Men idag, hvor vi kan købe næsten alt over nettet, lykkedes det mig faktisk at finde et produkt, det kunne opfylde mascara. Det var nu ikke fordi søgeresultaterne ligefrem stod i købet. Men et godt resultat blev det dog til – jeg fandt det nemlig en mascara refill på Amazon

.

Få sendt toldfrit inden for EU

Genopfyld din mascara

En lille tube til knap 10 pund – og der er til mange ganges opfyldning. Og det er jo sjældent at børsten er udtjent bare fordi mascara’en er tom! Valutaen afslører, at denne mascara refill er sendt fra England altså amazon.co.uk. Dette er en ikke uvæsentligt detalje. Hvis man køber via Amazon – og alle andre netsteder for den slags skyld – er det vigtigt, at man holder sig inden for EU. Dette skyldes at man på denne måde undgår at skulle betale told. Køber du i stedet fra det amerikanske Amazon, kan du risikere at skulle betale både told og en både for ikke at have betalt told! Så længe man holder sig inden for EU sker det ikke. Man skal dog være opmærksom på, at fragten er højere end den, der er angivet for forsendelse inden for UK.

Med en mascara refill har du mascara til lang tid – du skal bare selv fylde op engang imellem. Det kan være en god ide at gøre børsten helt ren hver gang, det gjorde mascara op. Billedet er fra FreeDigitalPhotos.net

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.