DSB Wildcard: Få rabat med på togrejserne

Har du et Wildcard? Unge og studerende, der jævnligt bruger tog, kan spare penge på at anskaffe sig et DSB Wildcard. Et DSB WildCard koster 180 kr. købt på nettet og 200 kr., hvis man køber det på en station. DSB Wildcard er gyldigt i et år, hvorefter det skal fornys. Og de 200 kr. er godt givet ud. Hvis du jævnligt kører med tog, kommer du til at spare dem ind mange gange.


DSB Wildcard – har du råd til at lade være?

DSB Wildcard - tag toget billigt

Billige togrejser med WildCard

Min søn, som har planer om at anskaffe sig et Wildcard, har regnet ud, at bare han tager et tur Århus-København tur-retur er besparelsen allerede større end kortets pris. Så det er tjent ind på første rejse – og derfra er det så ren gevinst. Så du skal ikke rejse ret meget, før dit Wildcard er tjent hjem. Så er du studerende – og har ikke tænkt dig at blive hængende, der hvor du bor, hele tiden, så er et DSB Wildcard lige noget for dig?

Betingelser for DSB Wildcard

Du skal være mellem 16 og 26 år – eller være studerende – for at kunne få et DSB Wildcard. Er du studerende, må du altså gerne være ældre. Du kan alligevel få et DSB Wildcard.

Det får du, når du køber et DSB Wildcard:

  • Op til 50% rabat på dine togrejser i Danmark – både på DSB og Arriva strækninger
  • 20% rabat på dine Øresundsbilletter
  • 25% rabat på alle varer – undtagen aviser og ugeblade – på salgsvognen i InterCity og InterCityLyn i Danmark samt i internationale tog mellem København og Hamburg
  • Automatisk medlemskab af DSB WildCard-klubben, hvor du løbende får tilbud om rabat på koncerter, festivaler, og andre kulturarrangementer, mulighed for at deltage i konkurrencer, mulighed for at købe pakkerejser til udlandet til særpris, særlige DSB Wildcard-arrangementer på teatre … eller andet
  • Er du mellem 16 og 26 år giver kortet også adgang til  “RailPlus Youth”- rabat. Det betyder, at kortet også giver dig 25% rabat på almindelige billetter, når du rejser med tog til udlandet.

Og som et lidt nyere tiltag, har DSB lavet “klapsædebilletten“, som er et ekstra billigt tilbud til studerende, der gerne vil tage toget billigt. Også klapsædebiletterne kræver, at man køber et DSB Wildcard.

Læs mere – og bestil kortet

Køb dit Wildcard på dsb.dk


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.