Spar på benzinen – kør lidt mindre

Priserne på benzin er steget så meget, at en familie må forvente at skulle af med ca. 1000 kr. mere årligt – blot til benzin. Der er flere måder man kan spare benzin på. Her kommer den mest oplagte. Kør lidt mindre!

Mange vil nok slå sig i tøjret og sige, at det kan slet ikke lade sig gøre. Men prøv i en periode på en måned at skrive al kørsel ned – og kig så på det bagefter. Jeg har fundet en del “overflødige ture” på mit budget. For eksempel:

  • Ture, hvor jeg kørte efter noget ligegyldigt. Tager bare hen for at kigge på et eller andet. Ikke målrettet – jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg vil med det. her kan spares både tid og penge.
  • Ture, jeg kørte, fordi jeg havde glemt et købe en enkelt ting eller to, da jeg købte ind. Kan spares, hvis man sørger for at skrive ned, så man ikke glemmer noget. Man bruger i øvrigt heller ikke så megen tid på indkøb.
  • Småture, der burde have været tilbagelagt på cykel eller gå-ben.
  • Eksempel: Kører hjem fra arbejde, derefter ud at købe ind. Havde jeg købt ind på hjemvejen, ville det have sparet mig 5-6 km.

Kunne jeg spare 1000 kr. om året ved at rationalisere dette væk. Det tror jeg godt, kunne lade sig gøre. 1000 kr. om året lyder af meget. Det gør 20 kr. om ugen ikke – men reelt er det det samme.


Tjen penge på din bil med Sponsorcar. Tjen penge på at køre med reklamer. Tjen 50 kr. + 10 % hver gang du tipper en ven. Tjen penge på at følge leads. VIND 1000 kr. hver md. + masser af medlemstilbud Det er gratis at tilmelde sig! Klik ind på Sponsorcar.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.