Spar masser af penge på haveplanter

Så er foråret kommet! Det er der i hvert fald mange, der bilder sig ind – måske med god grund? I hvert fald er aktiviteten stor rundt omkring i de danske have – store som små. Og om ikke så længe valfarter familien Danmark til havecentrene og køber sig fattige der. Det gode vejr har nok bare den virkning, at vi får lyst til at hakke, rive, grave og plante.

Planter fra havecenteret er dyre!

Faktisk kan man godt undre sig over, hvor dyre stauder og andre haveplanter egentlig er når man skal ud og købe dem. Men, som de fleste nok allerede har gættet, er der langt billigere muligheder for dem, der gerne vil have noget nyt plantemateriale. Du kan få det meget billigere. Rent faktisk kan du få gratis planter. Du skal bare bytte dig frem.

Plantebytte – gratis planter til haven

Det er nemlig sådan, at du selv – hvis du har have – har masser af planter, som man kan dele op i flere planter. Typisk er det for stauder, som rent faktisk reduceres lidt engang imellem. D

et, der hakkes fra, kan blive en selvstændig plante. Der kan også komme potentielle planter frem på anden måde – for eksempel stiklinger, udløbere eller frø fra planter. Man kan naturligvis bytte med bytte med familier, naboer og venner. Men ud over det findes der deciderede plantebytte-markeder rundt omkring. Du kommer med det, du har – og det gør de andre også. Og så byttes der ellers på livet løs. Og det er nøjagtigt det, videoen her, handler om. Videoen kommer fra jyskebank.tv’s sparesektion.

Sådan får du masser af nye planter til haven – uden at bruge en krone! Og det samme gør iøvrigt dem, du bytter planter med. En ren winn-winn-situation. Betragt ikke planter dom noget, man absolut skal i havecenteret efter.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.