Spar masser af penge med en sparebruser.

Vand er blevet forholdsvis dyrt. Og vi bruger masser af det – især at bade koster mange penge! Men der er et par måder, vi kan nedbringe forbruget på. Den ene måde er den oplagte – nemlig kortere bade (brusebade, vel at mærke). Den kender vi nok alle – uden nødvendigvis at praktisere den. Men der er en mulighed mere – en sparebruser, der simpelthen bruger mindre vand.

Og så er der sparebruseren

Ud over det, er det en god idé at supplere med en sparebruser. Sparebruseren gør simpelthen det, at den lukker mindre vand igennem. Så du bruger simpelthen mindre  når du bruger en sparebruser – også selvom badet har samme længde som det plejer. Du mærker ikke nævneværdigt til det. Det er det geniale ved sparebruseren.

I en artikel på Politiken.dk står der:

“Du kan således spare omkring 1.800 kr. om året med en sparebruser, hvis du og din familie blot bader 10 minutter om dagen tilsammen. En sparebruser kan spare dig for 900 kroner om året, hvis blot du bader fem minutter om dagen. Med en pris på blot 200 kroner for en bruser er investeringen altså tjent hjem i løbet af få måneder. “

Læs hele artiklen “Tjen tusindvis af kroner med sparebruseren” på http://politiken.dk/tjek/bolig/hjemmet/article491725.ece

Ikke enten sparebruser eller kortere bade…

Nej da, begge dele! Fidusen er selvfølgelig, at du skal gøre begge dele. Altså både anskaffe en sparebruser og nedsætte badets længde – for eksempel ved at slukke for vandet mens du sæber dig ind. Der er masser af penge at hente på denne konto.

Astrid

One Comment

  1. Har I sat fokus på vandforbruget? Vil I deltage i en mindre forskningsprojekt, hvor vi arbejder med, hvordan fremtidens vandmålere kan hjælpe jer, når I vil mindske vandforbruget. Så se her.

    Jeg søger i forbindelse med et mindre forskningsprojekt på Syddansk Universitet familier, der vil deltage i interviews, komme med ideer og evaluere forslag til nye elmålere. Familierne skal bo mellem Århus og Sønderborg, og de skal have 3×3 timer til rådighed over de næste 2-3 måneder. Deltagelse er ulønnet.

    Er det noget for jer, så kontakt Malene Brandt for yderligere information: malenebrandt@sol.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.