Spar 100% på fyrværkeri

Vi nærmer os nytår endnu en gang – og reklamer vælter ind over os. Nytårsfyrværkeri – masser af slagsen. Det ene batteri større og flottere end det andet. Der er bare en hage ved det – det koster kassen. Og – som de fleste sikkert husker fra sidste år – det er hurtigt futtet af.

Men skal man virkelig punge ud med hundreder – eller for nogle vedkommende tusinder – af kroner i anledning af det nye år?

Spar pengene til fyrværkeriet – kig på de andres

Næh, det behøver man slet ikke. Gå ud og kig på alt det, der allerede fyres af. Der er mere end rigeligt – og det ser lige så flot ud som hvis du havde købt det selv. Der er masser af mennesker, der går højt op i det. Lad dem få fornøjelsen.

Det er jo ikke sådan, at fyrværkeriet bliver udvandet af, at der er flere, der kigger på. Tværtimod! Du får set det, du gerne vil – og fejret behørigt. Og der går ikke noget fra andre fordi du kigger med på fyrværkeriet – tværtimod.

Så spar pengene – og glæd dig over alt det, de andre fyrer af.

Fyrværkeri med sidegevinst.

Som sidegevinst slipper du for al bøvlet – og de frosne fingre og beskyttelsesbrillerne, der altid strammer. Har du ikke hang til absolut selv at skulle tænde det, er det oplagt. Der er masser af entusiaster, der hellere end gerne vil. Og sikkert ryster på hovedet af dette sparetip. Og det lader vi dem da gøre – og kigger pænt med. Og er glad for at kunne beskue dette festfyrværkeri i ro og mag.  Og – hånden på hjertet – bliver der egentlig ikke fyret mere end rigeligt fyrværkeri af til nytår allerede? Godt nytår!

Astrid

2 Comments

 1. Det var da et ringe spareråd… Hvis du skal bruge flere så er her en flok!!
  Lad bilen stå, kik på alle de andre der køre, dem er der nok af…
  Drop alkohold, det har du alligevel ikke godt af….
  Spis kun havregryn, det er også sundt……

  Come on.. Hvis du skal komme med spare råd, så kom dog med nogle ordentlige nogle, så som “vent med at købe til sidste øjeblik, så kan der være store rabatter i udsigt” Den der med at man skal lade være med at købe, det er sgu ikke et sparre råd..

 2. Hej,

  Jeg tror måske, vi er en smule uenige om, hvad et spareråd egentlig er. For mig er det ikke bare “at få det hele for det halve”, men også at få sorteret de overflødige ting fra. Som for eksempel kunne være fyrværkeri…

  At spare handler et langt stykke af vejen også om at prioritere, hvad man bruger sine penge til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.