Snyder du dig selv?

Det er der mange unge, der gør, når de køber tog-biletter! De gør det ikke fordi de gerne vil snydes. De ved bare ikke, at de kan få rabatter – klækkelige rabatter endda. Og netop unge med elevlønninger eller SU og en dertil hørende lyst til at rejse omkring, kan have ganske god brug for rabatter!

Der er rigtig gode rabatter at hente for alle unge eller studerende, hvis man anskaffer sig et Wildcard fra DSB!

Spar penge med DSB Wildcard

TV2 nyhederne skriver idag:

“Det skyldes at de ikke har købt et så­kaldt Wildcard, der giver adgang til billigere billetter, viser en ny intern undersøgelse fra DSB.Undersøgelsen er foretaget blandt unge mellem 15 og 26 år, der i forvejen rej­ser med toget. Mads Arentoft, der er Business Manager for DSB Wildcard, me­ner, at uvidenhed om muligheden for at spare penge er årsagen.”

Måske er du en af dem, der snyder sig selv – uden at vide det. Så nu ved du det. Og lad det endelig gå videre:

Unge og studerende, der jævnligt bruger tog, kan spare mange penge,  hvis de anskaffer sig et DSB Wildcard. Et DSB WildCard koster 180 kr. købt på nettet og 200 kr., hvis man køber det på en station.

Dit Wildcard er gyldigt i et år, hvorefter det skal fornys. Ofte er det beløb, man betaler for sit DSB Wildcard tjent ind på en enkelt (lidt længere) tur.

Du skal være mellem 16 og 26 år – eller studerende – for at kunne få et DSB Wildcard.

Det får du, når du køber et DSB Wildcard

  • Op til 50% rabat på togrejser i Danmark
  • 20% rabat på dine Øresundsbilletter
  • 25% rabat på alle varer – undtagen aviser og ugeblade – på salgsvognen i InterCity og InterCityLyn.
  • Automatisk medlemskab af DSB WildCard-klubben, hvor du løbende får tilbud om rabat på koncerter og arrangementer.
  • Er du mellem 16 og 26 år giver kortet også adgang til  “RailPlus Youth”- rabat. Det betyder, at kortet også giver dig 25% rabat på almindelige billetter, når du rejser med tog til udlandet.

Bestil dit Wildcard nu på dsb.dk

Læs mere – og bestil kortet – Køb dit Wildcard på dsb.dk. Sidste skud på stammen, er de superbillige “klapsædebilletter”, som nu også udbydes til dem, der har et DSB Wildcard. Og her kommer vi endnu længere ned i pris. Det er måske ikke den mest behagelige rejseform – men det er en eminent mulighed for at komme superbilligt fra den ene ende af landet til den anden. Endnu en grund til at få et Wildcard.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sparegrisen på Facebook