Satser du på at blive ramt af lynet?

Det er ikke ligefrem noget, vi kalkulerer med, vel? Alligevel er det mere sandsynligt at blive ramt af lynet end at vinde den store gevinst i Lotto. Og alligevel bruger danskerne hver uge store summer på at spille Lotto – og masser af andre spil med lignende minimale gevinstchance.

Vi kan regne det ud statistisk – men mange spiller alligevel løs. For hvad hvis nu…?

Sikker gevinst?

Du har større chance for at blive ramt af et lyn end for at vinde den store gevinst.

Regner du med den store gevinst? Det er mere sandsynligt at du rammes af et lyn!

Jeg har set mennesker regne på, hvor mange mennesker regne på, hvor mange penge, de ville have haft, hvis de havde ladt være med at spille – for eksempel de sidste 10 år. 10 år er 520 uger. Bruger man 100 kr, om ugen er det 52.000, man kunne have sparet op. Og med renter og renters rente en del mere. Sikkert endnu mere, hvis du investerede dem….

Så er der dem, der deltager i en masse online-konkurrencer – for de er jo gratis! Rigtigt nok, men det er blevet en noget tvivlsom fidus. Vinderchancerne er minimale. Der er dog en ting, du med sikkerhed vinder – og det er en masse spam.

De færreste vinder nemlig noget af betydning – og ville sikkert være bedre stedt med denne opsparing. Det er tanken om gevinsten, der driver en til at spille – ikke sandsynligheden for at vinde den. Hvor mange kender su, der har været heldige i tips eller Lotto – og vundet gevinster af betydning? Nej, vel? Lav en lille opsparing – det er faktisk en sikker gevinst…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.