Ring billigere til mobiltelefoner

Det er dyrt at ringe til mobiltelefoner fra en almindelig fastnettelefon. Mange har fastpristelefoni, men glemmer, at denne ikke omfatter mobiltelefoner. Det gør det stort set aldrig – ellers ville det være meget dyrere end det er i dag.


Så der er ofte en meget høj takst, du betaler, når du ringer til en mobiltelefon.  Faktisk er det ofte det dobbelte end det ville koste dig at ringe fra en mobil – eller mere. Tredobbelt takst er ikke usædvanligt! Det er lidt af en fælde, som mange går direkte i. Fordi man automatisk regner med at når telefoni er gratis, så er det alle slags telefoni.

Mange tænker slet ikke på det. Faktisk er det ofte det bedste – eller i hvert fald mest overskuelige – at bruge mobilen. Mobilen er fuldstændig ligeglad om du ringer til fastnet eller mobil!

Tag mobilen i stedet

Og det gør jo faktisk en stor forskel – især hvis man hører til dem, der snakker længe. Så kan det virkelig ses på mobilregningen. Fri telefoni er ikke så fri som man lige skulle tro!

Ved du, at det er et mobilnummer du ringer til – og har du kun fri telefoni til fastnet – så tager du bare at ringer fra din mobiltelefon i stedet. Mobiltelefoner er nemlig som  oftest ligeglade. De har samme takst til alt. Altså så længe, det ikke er udlandstelefoni eller særtjenester, vi taler om.

Mobil til mobil – fastnet til fastnet

Mobiltelefoner er derimod ligeglade med om de ringer til mobil- eller fastnettelefoner – det er samme takst, uanset. Husk derfor at ringe fra mobilen når du ringer til mobiltelefoner. Tommelfingerregel: ring fra mobil til mobil og fastnet til fastnet – det er billigst.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.