Pinex og Panodil er det samme

Hovedpinepiller – og anden medicin for den sags skyld – det koster vel bare det, det koster? Hovedpinepiller skulle man egentlig ikke tro, der var noget at spare på. Men det er der rent faktisk alligevel. Kig dig for på apoteket, når du køber hovedpinepiller – for du kan sagtens risikere, at der sælges det samme produkt – rent indholdsmæssigt – i 2 forskellige forklædninger.

Der findes ofte flere fabrikater, der hedder noget forskelligt, men har det samme indhold. Og prisen – den er heller ikke den samme!

Panodil eller Pinex?

Det kan nemlig bedre betale sig at købe Pinex fremfor Panodil. Der er nøjagtigt det samme stof i begge produkter, så pillerne er i virkeligheden identiske – de forskellige navne og forskellige pakninger til trods. Det er altså ikek helt 2 forskellige produkter, der er tale om.

Spar 20-25% på hovedpinepiller

Det er prisen derimod ikke idet en æske med 100 stk. Pinex koster 20-25% mindre en en tilsvarende størrelse Panodil. På en æske med 100 stk. sparer du knap en ti’ er. Og det er vel også en slags penge. Og husk så iøvrigt, at priserne på de samme piller i håndkøb er stærkt opskruede. Her kan man nemlig kun købe hovedpinepiller i en 10-pak – og det er en langt højere stykpris end hvis du går på apoteket og køber dem i 50 eller 100 stk.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.