Pas på forbrugslån!

Har du mange kontokortordninger og har svært ved at betale de mange afdrag (Magasin, Ikea, Acceptcard, KASH, L’easy osv.) hver måned? Få i stedet ét lån i banken (evt. forhøjelse af bestående kredit) og brug provenuet til at indfri alle dine kontokort. Da renten i banken typisk er 6-8 procentpoint lavere, kan du netto betale langt mindre om måneden.


Det er nemlig en meget dyr løsning på pengeproblemer at tage forbrugslån. Det er nok den allerdyreste. Har du ikke taget forbrugslån endnu, men kunne overveje det, så tænk dig om en ekstra gang. Lånefirmaerne vil naturligvis gøre deres for at få deres lån til at se billige ud.

De lokker med små, overkommelige afdrag. Men disse afdrag er udelukkende små fordi der er mange af dem. Det betyder, at du er meget længere om at betale lånet ned – og det bliver endnu dyrere i renter. Det er således en fordel for dem – men ikke for dig.

Tænk dig om en ekstra gang

Pas i det hele taget på med alle disse kontokort og køb på afdrag.

Tænk dig ordentligt om: “Har du brug for tingene nu? Det billigste er at spare sammen til det – alternativt låne pengene i banken. Du betaler alt for høje renter og gebyrer – for forbrugslån er næsten pr. definition højtforrentede lån.

Køb en – betal for 2

Det er ikke usædvanlig at man betaler for varen 2 gange. Lad din bank hjælpe dig med en udregning og et tilbud. Og undgå unødige udgifter.

Gratis e-bog om privatøkonomi

Automatiseret opsparing?

Gældsramte kan snart få hjælp – gratis

Bevar overblikket!


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *