Palietter og knapper – superbilligt på nettet.

Her er et sted, jeg kan anbefale, hvis man godt kan lide denne slags glimmer. Palietter er det, der er mest af, men også knapper og perler forekommer. Priserne er langt under det halve af, hvad jeg har set det til i almindelige butikker i Danmark.


Der er også et meget stort udvalg i forhold til, hvad jeg er vant til – i hvert fald mht. palietter. Så er man til palietter, er denne side måske et besøg værd? I hvert fald  er der meget at se på – mange farver og mange typer palietter.

Billige perler og palietter

Jeg har fået et par leverancer – uden problemer med hverken betaling eller leverance. Og varerne lever op til forventningerne. Det er af den kvalitet, jeg havde håbet. Palietterne svarer til dem, jeg ville have betalt mindst det dobbelte af, hvis man går ind i en sy- eller hobbyforretning. Og det er begrænset, hvor meget, der påløber i fragt.

Og netop perler, palietter og knapper er noget, der er oplagt af købe over nettet, da det er let at sende. Det kommer ganske enkelt i en prøvekuvert. Bare i en prøvekuvert kan der være masser  – i hvert fald når det gælder palietter. Nu kan der selvfølgelig være den hage ved det, at man ikke har brug for det i ret store mængder. Her kan det dog være en ide at gå flere sammen om en ordre – der er penge at spare på den måde også.

Lave priser og lav dollarkurs

De lave priser bliver yderligere hjulpet på vej af den rekordlave dollarkurs. Men selv med en noget højere dollarkurs, ville det kunne betale sig at købe perler og palietter på denne måde.

Så, er du til glimmer, så kig ind på Cartwright’s Sequins & Vintage Buttons. Siden kan være lidt svær at finde rundt på, men hav tålmodighed – det er ikke altid lige let at se, hvordan man kommer frem og tilbage. Men det kan læres – og det er umagen værd!


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.