Oplad batterierne gratis

Så skulle den være her, batteri-laderen, der ikke bruger strøm. Den kører nemlig på solenergi! Nu skulle den være på vej ud på markedet. Det er nemlig sådan at en af verdens førende leverandør af genopladelige batterier, GP Batteries, nu lancerer sin første soldrevne batterioplader.

Genopladelige batterier kan oplades og bruges op til 1000 gange inden de er færdige. Med den soldrevne oplader, som skulle hedde GP Solar, er dette blevet optimeret. Det eneste dårlig man kan sige om fænomenet er, at man skal regne med, at batterierne er noget længere om at lade op. Jeg har ikke selv set den endnu, men den skulle være i handlen nu ifølge artiklen på http://gear.comon.dk/index.php/news/show/id=15347

Skulle den være for længe om at komme ud i almindelig handel, er der en anden mulighed. Man kan nemlig også købe soldrevne batteriopladere over nettet hos Solkraft på http://solkraft.dk/group.asp?group=104&sub=104. Opladerne kan kun købes over nettet, ikke i almindelige butikker.

Har du allerede genopladelige batterier, skal du ikke genanskaffe, da det er samme slags, der bruges til solcelledrevne opladere! Opladerne har endnu en fordel, nemlig at de kan medbringes steder, hvor man ikke har adgang til strøm. Så skal man på vandreferie, naturcamping eller lignende kan de være særdeles nyttige. Man kan få opladet batterier til lommelygten, radioen osv.

Opdatering følger, når jeg ser Solar opladere i almindelig handel.

OPDATERING 19-07-2009:
Du kan i øjeblikket købe GP solar batterioplader på CDON.com

 til 219,-

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.