Nyt liv til din gamle uplight

Hvornår var det nu, at uplights var supermoderne? Det er vist et par år siden – blot for at underdrive lidt. Jeg har min endnu, men har været noget træt at at kigge på den. Hvad gør man så? Smider den ud?


Nej, ikke i dette tilfælde. Jeg kom nemlig til at se et indlæg på Ikea Hacker. Det handlede om, hvordan man kan sætte en uplight sammen med en kuglelampe/cafelampe – og få noget nyt og anderledes.

Min uplight var ikke fra IKEA, kuglelampen købte jeg som et beskadiget eksemplar  i IKEA (hvilket ikke gjorde noget, jeg skulle kun bruge glasset) – så hele eksperimentet stod mig i 40,-. Og det er jo ikke den store udskrivning for at få en “ny” lampe!

Det er dog også muligt at købe en nye kuglelamper til under 100 kr – i IKEA eller andre steder. Sommetider ser man dem på loppemarkeder til en ganske overkommelig pris. Eller genbrugsbutikkerne kan ligge inde med et gammelt eksemplar, som du kan få billigt.

Se hvordan det kan gøres på IKEA HACKER: The light feast #2 . Du skal scrolle lidt ned i indlægget, da det handler om flere forskellige “hacks” af lamper. Nedenstående billede er fra Ikea Hacker:

fado.jpg


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.