Nemt og billigt: Ansigtsmaske fra køkkenet

Du behøver ikke bruge en masse penge på dyre ansigtsmasker. Kig efter, måske har du noget i køkkenet, der duer.

Du kan selv nemt lave din egen billige – og meget effektive ansigtsmaske.  Du skal blot blende lidt avocado med creme fraiche (eller yoghurt, hvis det er det, du har i huset) og smøre det i ansigtet. Behold ansigtsmasken på i 15-30 minutter hvorefter du vasker den af igen.

Måske har du en avocado, der har set bedre dage og som du ikke mere bryder dig om at spise – uden at den dog er rådden. Avocados bliver nemt brune uden at der noget sundhedsskadeligt i det. Vil du ikke spise den, kan den stadig bruges til ansigtsmaske.

Hud bliver både blød og smidig efter brugen af denne, hjemmelavede ansigtsmaske. Det er mindst lige så godt som de ansigtsmasker, du kan købe. Du kan også godt bruge de 2 ting hver for sig. Har du en lille rest tilbage af en af madvarerne, så gem det. Det er nemlig ikke ret store mængder, der skal til.

Flere ansigtsmasker

Dette er langtfra den eneste ansigtsmaske, du selv kan lave. På Husråd har jeg samlet en række ansigtsmasker til forskellig anvendelse – og forskellige hudtyper. Læs mere på Husråd om ansigtsmasker.

Hvis nogen undrer sig over madvarer brugt som kosmetiske produkter, er der egentlig ikke nogen grund til det. Og der er intet nyt under solen – gamle husråd foreskriver det tit. Og kigger man på, hvilke ingredienser, vi finder i de kosmetiske produkter, vi køber, finder vi ofte fødevarer på ingredienslisten.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.