Nem og billig forruderens

En af de vigtigste ting at holde ren, når man kører bil, er naturligvis forruden. Med en beskidt eller fedtet forrude, kan det være problematisk – om ikke farligt – at køre ud. Det kan dog være svært at få den rigtig ren, hvis der har sat sig såkaldt “trafikfilm” på ruden. Og trafikfilm kan desværre ikke bare vaskes af. Der skal mere til!

Fjern trafikfilm – nemt og billigt

Der findes masser af dyre rengøringsmidler, som du kan købe – eller du kan prøve dette simple og billige tip. Der er opfundet specialrengøringsmidler til alt hvad rengøres kan – mange af dem overflødige! Dette er i hvert fald.

Alt, du skal bruge, er et æble (eller måske et par æbleskrog, hvis du er virkelig sparsommelig) og en gammel avis.

Halvèr æblet og gnid ruden godt ind i æblesaften. Det gør kål på trafikfilmen, som det kaldes.

Syren i æblet klarer trafikfilm

Husk iøvrigt også at rengøre vinduesviskerne, da der også kan være trafikfilm på dem – og så glider de ikke så godt, som man kunne ønske. Tør derefter grundigt efter med avisen. Din rude er nu renset for trafikfilm. Det kan virke underligt at man kan afrense forruden for trafikfilm blot med et æble. Men der er faktisk en god forklaring. Det er nemlig syren i æblet der gør kål på trafikfilmen.

Derfor kunne det lige så vel være en anden (syreholdig) frugt, der blev brugt til forruderens. Så ligger du inde med for eksempel en citron, er den såmænd lige så god at rense forruden med.


Tjen penge på din bil med Sponsorcar. Tjen penge på at køre med reklamer. Tjen 50 kr. + 10 % hver gang du tipper en ven. Tjen penge på at følge leads. VIND 1000 kr. hver md. + masser af medlemstilbud Det er gratis at tilmelde sig! Klik ind på Sponsorcar.

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.