Neglelak bør opbevares i køleskabet

Her kommer et lille råd, som jeg kom i tanke om, fordi jeg er begyndt at bruge neglelak efter nogle års pause. Jeg har præsteret at tørre min neglelak ud – igen. Den er nu tyk og klumpet – og ikke særlig god at smøre på.

Og den er faktisk nærmest ubrugelig sådan – man kan ikke smøre klumpet neglelak pænt på, vel?

Neglelakken holder sig bedst hvor der er koldt

Så kom jeg i tanke om, at jeg før i tiden altid havde min neglelak i køleskabet. Og stiller man den et koldt sted, kan den sagtens holde i årevis. Det giver den en meget længere kevetid. Så det er en god ide at opbevare det i køleskabet. De færreste får nemlig brugt deres neglelak op inden den er for gammel.

Afsæt en fast plads i køleskabet til neglelakken.

Nu vi er ved det med neglelak: Sådan fjerner du neglelakpletter fra tøj og tekstiler.

Red den gamle neglelak

Og så til dem, der allerede har tørret neglelakken ud: Prøv at give den et par dråber acetone og ryst den efterfølgende – somme tider kan det redde den.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.