Naive…

Mærkelig overskrift. Bare rolig – forklaring følger. Egentlig handler dette indlæg om kildevand. Danskerne drikker nemlig masser af kildevand, i alle mulige afskygninger. Og det bliver ved – blindtests til trods. Tit opdages det, at folk ikke kan smage forskel, eller i hvert fald ikke afgøre, hvad der er kildevand og hvad der er vandhanevand. Så vi ved det godt. Lige lidt hjælper det.


Slå et slag for vandhanevandet

Spar penge - drop flaskevandet

Vandet fra hanen er godt nok

Vandhanevand er ikke specielt fint. Men billigt er det. Og ikke mindre sundt end kildevandet. Du har faktisk råd til at bælle det i dig i de store mængder, der tit anbefales.

Lige nøjagtigt her behøver du ikke spare på vandet. Kan det være bedre. Lad de andre om at lade sig narre. Jo flere reklamer, der laves for at fortælle os, at vand ikke bare er vand, jo mere bliver jeg overbevist om det modsatte.

Den humoristiske side

Og så vender vi lige tilbage til overskriften. For nogle år siden havde jeg en snak med min dengang 16-årige søn om selv samme emne, fik jeg kommentaren. ”Har du lagt mærke til, hvad man får, hvis man staver Evian bagfra?” Det gjorde jeg ikke.

Men det gør jeg nu! Naive. Heraf overskriften.

Uanset om det er tilsigtet eller et tilfælde, er der et eller andet jeg godt kan lide ved det…


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.