Mere om tænd-og-sluk-ure

Ja, jeg – og sikkert også mange andre – forbinder dem med noget, man sætter på sine julelys-kæder, så de ikke lyser om natten. Eller bruger, mens vi er på ferie, så tyvene skal få det indtryk, at vi er hjemme. Men hvorfor ikke bruge dem til andet?

Flere jobs til tænd-og-sluk-uret

Hvis du glemmer at slukke din printer, scanner og kopimaskine om natten, kunne du lade tænd-og-sluk-uret gøre arbejdet for dig?
Glemmer du for let lyset i garagen, kunne det også bruges der?

 Har du tendens til at falde i søvn og lade udendørslyset brænde, er det måske her, du får brug for et tænd-og-sluk-ur? Kun fantasien sætter grænser. Jeg har endda hørt om nogle, der lod deres mobillader køre igennem et tænd-og-sluk-ur! Så indstillede de simpelthen uret til at slukke efter for eksempel 2 timer (eller hvor lang tid, det nu kunne tage at få en mobiltelefon ladt op.)

Tænd-og-sluk-ure er billige

Engang var et tænd-og-sluk-ur forholdsvis dyrt, så det var ikke noget, man bare købte løs af. Men priserne har ændret sig en del over de sidste år. Så længe vi taler om tænd-og-sluk-ure, som skal monteres indendørs, er de forholdsvis billige i anskaffelse. De kan købes til 30-35 kr. for 2 stk. Så der skal ikke meget til før et Tænd-og-sluk-ur har tjent sig selv hjem.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.