Mens vi venter på vand…

Ja, så lader vi bare vandet løbe! For det er måske ikke koldt nok? Eller ikke varmt nok? Eller bare ikke noget, vi tænker over? Vi skal spare på vandet. Vi lader ofte hanen løbe, uden at det er nødvendigt overhovedet. Dels er vand en ressource, vi alt for let tager for givet. Dels kostervand penge. Vi har en fornemmelse af det som noget, der “bare kommer ud af hanen” – men nej! Du betaler – mere og mere – for vandet. For det er ikke en uudtømmelig ressource…

Vi venter på, at vandet bliver koldt…

En af de måder, vi spilder vand på, er når vi venter på enten koldt eller varm vand. Vi lader nemlig hanen – eller bruseren – løbe mens vi venter på den rette temperatur. Derfor er det en god ide, have en spand stående ved siden af bruseren. Sæt brusehovedet ned i den, mens vandet stadig er for koldt til at bade i. Således får du en spand vand, som er udemærket til havevanding.

Det kolde drikkevand

Drikkevand vil vi gerne have koldt. Vi lader derfor hanen løbe, indtil det er koldt. I stedet kan man have en kande eller flaske med kølet vand stående i køleskabet. Så har du altid koldt vand lige ved hånden – uden at skulle lade hanen løbe unødigt. Her kommer yderligere et par tips om, hvordan vi altid har koldt drikkevand i huset. (følg linket)

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.