Malingsprøver – mere end prøver

Man kan få dem flere steder – gratis malingsprøver. Det er mest en slags “smagsprøver”, der skal friste til at man køber mere maling – og det er jo sådan set reelt nok.

Prøverne rækker til at du kan male for eksempel et stykke af væggen. Så har du et indtryk af, hvordan farvenpasser til dit hjem.

Men man kan faktisk godt bruge dem til andet. Nogle steder vælger at give dem væk – andre sælger dem til en meget lav pris.

Prøverne fra Ilva, var ikke Ilvas egne, men reklame for et malingsfirma – og de var gratis. Hver gang, der var malet en væg i et miljø, var der også en farveprøve. Og ofte var der en serie, der kunne bruges tone-i-tone.

Gratis malingsprøver kan bruges til noget!

De kan for eksempel fås ved farvehandlere. Men jeg har også set dem  – blandt andet i Ilva, hvor jeg så en samle sig en god portion sammen.

Maling

Og det kan være en god ide, hvis man har nogle småting, man skal male. Det kunne være kasser, en hylde eller måske nogle krukker? Der står som regel på, hvor stort et areal, prøverne forventes at dække.

Lad kreativiteten råde

Nu ved jeg naturligvis godt, at det som regel er vægmaling, det drejer sig om, men det skal man naturligvis ikke lade være en hindring. Den har ikke i sig selv en holdbar overflade, der egner sig til en hylde eller kasse. Men det kan man let komme om ved, blot man har en rest lak stående. Når malingen er tør, lakerer man bare ovenpå. På den måde kan man anvende denne vægmaling til en masse forskellige spændende ting i boligen – uden at det koster noget særligt!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.