Luksussommerhus til leje til spotpris?

Sommerhusferie er efterhånden en meget populær ferieform. Og et sommerhus er jo ikke mere de træhytter, som man oprindeligt kaldte sommerhuse.

I dag har mange af dem luksusfaciliteter, som kun de færreste helårsboliger kan diske op med. Indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, solarium osv. De fleste har sikkert også lagt mærke til, hvor dyrt det er at leje disse luksussommerhuse. Priserne er tårnhøje – det er ikke enhver forundt.

Og engang imellem er det så alligevel…

Hvordan får man fat i et billigt luksussommerhus

Godt spørgsmål, men forkert spørgsmål. Det handler ikke om hvordan, men hvornår. Det er i højsæsonen, at luksussommerhuse er hundedyre. I lavsæson falder de til et mere normalt leje. Og vil du have dem til spotpris, så skal du leje uden for sæson – helt uden for sæson. Så kan priserne nemt falde drastisk. Du skal bare vælge det rigtige tidspunkt – og det er i sagens natur ikke midt om sommeren! Egentlig heller ikke i lavsæson – men helt uden for sæson!

Så hvis man har et begrænset budget, men alligevel drømmer om en uge i luksus, kunne det være vejen frem. Du skal holde ferie på et tidspunkt hvor meget få holder ferie. Ganske vist skal du regne med at du skal mere i “vinterhus” end sommerhus. Det er godt nok den kolde årstid, hvor det er billigt. Men måske opvejes det en smule af for eksempel indendørs swimmingpool? Spa-bad eller jacuzzi? Solarium? Sauna? Tjah….

Hold øje med priserne

Er du interesseret i en sommerhusferie uden for sæson, skal du løbende holde øje med markedet og priserne. Brug for eksempel sommerhusportalen Cofman.com, som har sommerhuse fra mange forskellige bureauer over hele landet.

Vil man have en sommerhus, der er superbilligt og har man is i maven og venter til sidste øjeblik, bliver det kun ekstra billigt. Ja, så er det bare med at have is i maven – og stole på, at der nok skal blive et hus til dig. Et luksussommerhus. Billede fra FreeDigitalPhotos.net

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.