Lufthavnspriser….

Fra den ene ferie til den anden glemmer man nemt, hvad lufthavnspriser egentlig er. For mange har dette en klang af, at her kan der købes billigt ind – men det er det stik modsatte, det her handler om. Men det er faktisk sådan at så snart man har passeret security, så befinder man sig uforvarende et sted, hvor prisniveauet er et ganske andet – og det er ikke på den positive måde.

Flået i lufthavnen?

Det er lidt som om, der i den grad bliver kalkuleret med, at man befinder sig på et sted hvor man ikke bare kan gå udenfor og finde noget billigere. Er man sulten eller tørstig kan man udelukkende købe mad og drikke til overpris. Og skulle man ønske at anskaffe et eller andet til rejsen, så er man desværre ikke bedre stedt. Alt er dyrt- i en grad så man ville ønske, man ikke havde brug for nogetsomhelst. Det har man desværre ofte.

Den dyre ventetid

For vi sidder jo bare der og venter på flyet – sommetider længe. Bliver sultne og tørstige! Og keder os måske? Og den kombination kan koste kassen! Hvis vi ikke passer på.

Kig dig om i lufthavnen – og du vil se, at alt koster kassen. Jeg du er lukket inde, du kan bare sidde og vente. Og er der noget, du har brug for – så må du betale ved kasse et!

Men det kan minimeres – hvis man tænker sig om. Ofte har man haft så travlt med at pakke, at man ikke skænker det en tanke. Og lige tænker en ekstra gang over, hvordan det plejer at være?

Typisk er det, man falder i vandet på, mad og drikke. Det, man skal have i baghovedet er, at der som regel går en rum tid fra man tager hjemmefra til man rent faktisk sidder i flyet. Og hvad har man mon brug for i den tid? Og se om det er noget, der måske, der kunne ordnes på anden vis? Sidst jeg var ude.

Og den der med at spare penge på Taxfree – den holder bare ikke! (følg linket)

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.