London – på den billige måde

Storbyferie kan nemt blive dyrt – men ikke nødvendigvis. Her kommer et par ideer, der kan gøre London-turen lidt billigere. Det er nemlig gratis oplevelser – og det skal man ikke kimse af. Nogle regner London for et dyrt rejsemål – men det behøver det du ikke at blive. London er ikke så dyrt som det engang var. Det skyldes til dels, at det britiske pund ikke er, hvad det engang var.


London – på den billige måde

Engang regnede man altid med, at pundet kostede omkring de 12-13 kroner. Idag ligger det nede pålidt under en tier. Mange lavprisselskaber tilbyder fly til netop London til noget, der ligner spotpriser. Også med til at gøre det overkommeligt.

Og kan du finde en billig indkvartering – for eksempel vandrerhjem (eller hostel, som det kaldes) så har du alt i alt scoret dig en billig Londonrejse! Men den rejsesammensætning, har du i hvert fald et ganske godt udgangspunkt. Jeg indrømmer, at det ikke er luksus. Men det er vel heller ikke det, man tager til London efter?

London på den billige måde

London er egentlig en dyr by at rejse til – men ser du dig for, bliver det meget billigere. Billede: fotofan1 / Pixabay

Men London er stadig London – uanset hvilken klasse, du rejser på! Det kan nemt blive hundedyrt, men det kan altså også undgås.

London – gratis oplevelser

Nå ja, lidt flere penge skal du nok af med. Men der er i hvert fald mulighed for at par gratis oplevelser. Rejselív.dk har lavet en lille guide til “det gratis London”. Her er 20 forskellige oplevelser, som du kan begive dig ud på – uden at skulle betale en krone for det.

Der er spændende markeder, du kan se. Der er masser af gratis museer – ikke kun af den støvede, gammeldags slags! Og der er spændende gallerier, der heller koster noget at besøge. Du kan finde alle de 20 gratis London-oplevelser på Rejseliv.dk – med tilhørende links, så du kan studere hver enkelt lidt mere.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.