Lav selv fastelavnskostumerne

Der er ikke så længe til fastelavn. Eller i hvert fald ikke så længe til at man skal til at tænke på kostumerne. Så man ikke bare ender med at hive det første det bedste ned fra hylderne hos Fætter BR. Børnenes fastelavnskostumer er nemlig ofte lette at lave – og det er meget billigere. Og kostumerne bliver også lidt mere originale. Hvem kender ikke fastelavnsfesten, hvor lidt for mange af kostumerne går igen? Hvor man til børnehavens fastelavnsfest møder 5 x Bamse og 4 x Kylling?

Masser af muligheder for selv at lave fastelavnstøjet

At det er ved at være den tid igen, kan jeg se i søgningerne til Sparegrisen. Der søges massivt på fastelavnskostumer. Og det er en god ide at starte nu. Lad være med at vente, hvis du har planer om at lave fastelavnskostumerne selv!

Sidder man i sidste øjeblik er det nemlig svært at finde på noget som helst. Egentlig er dette mere en opsummering af indlæggene om Fastelavn og kostumer. Dette er nemlig et af de oplagte emner, hvor ting ikke bliver uaktuelle fra år til år. Fastelavns-ideerne holder nemlig år efter år efter år. Naturligvis kan der gå lidt mode i fastelavnskostumer også, men der er alligevel et utal af klassikere, som aldrig kommer til at gå helt af mode.

Fastelavns- indlæg

Her kommer alle de indlæg, der hidtil har være bragt om fastelavn og kostumer:

Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.