Lav selv et kaninbur – nemt og billigt

Jeg bringer her en ide, som ikke er så aktuel for mig selv mere. Men det er en ide, jeg gerne ville være stødt på for nogle år siden, hvor vores husstand også talte en dværgkanin ved navn Nuller. Det handler om at lave et godt kaninbur – uden at skulle gøre det hele fra bunden. Og det bliver et billigt kaninbur. Fordi kaninburet er baseret på et aflagt møbel – og en god ide.

Det gør naturligvis kaninburet meget billigere – men det giver altså også fornemmelsen af, at halvdelen af arbejdet allerede er gjort – hvis ikke mere?

Lav selv et luksus kaninbur

Hvor jeg i sin tid lavede et kaninbur af brædder, er denne ide, som jeg har fundet på “Gør det selv” i bund og grund meget simpel. Kaninburet er nemlig lavet af et gammel garderobeskab. Har man ikke et aflagt skab, kender man måske en, der har et, de gerne vil af med.

Eller søg efter det billigt i den blå avis – der kunne måske endda ligge et under “Bortgives”. Eller du kan selv sætte en annonce ind – mange smider nemlig de aflagte garderobeskabe ud når de bygger om. Muligvis uden at vide, at andre kunne bruge det. Til et gør-et-selv kaninbur, for eksempel.

Enkelt og rummeligt kaninbur

Kaninburet er enkel i sin udformning – og der er god plads – til adskillige kaniner. Der er masser af plads i kaninburet – og redekasser i 2 etager. Her får man meget mere kaninbur for pengene. Uden at skulle bygge det hele fra bunden. Kig selv beskrivelse og tegning af kaninburet på “Gør det selv” på http://www.goerdetselv.dk/Crosslink.jsp?d=213&a=10394. Der er heller ikke noget i vejen for at bruge buret til mindre gnavere – omend buret er så stort, de næsten kan fare vild…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.