Last-minute-sommerhus: få en billig ferie

Last minute er den billige vej til et sommerhus. Overvejer du at tage i sommerhus, men kvier dig ved prisen? Her hvor skoleferien er begyndt, har du stadig chancen – billigt. Ofte er det nemlig langtfra alle sommerhuse, der er lejet ud – og der skal jo tjenes penge. Ustadigt  sommervejr kan gøre sit til, at mange danskere vælger at bestille ferierejsen sydpå. Derfor bliver der “overskud”. Overskud af sommerhuse, hvis udlejere gerne vil tjene penge. Overskuddet bliver ofte til last-minute-tilbud. Ligesom charterrejser, der ikke sælges i tide, ender som Last-minute-rejser.

Mulighed for et last-minute-sommerhus?

Dette overskud bliver ofte til last-minute-sommerhuse. Dette kan selvfølgelig være forskelligt fra år til år, tidspunkt på ferien har også betydning. Derfor kan det være en god ide, at kigge efter et last-minute sommerhus. Hver år udarter dette last-minute-marked sig forskelligt. Det hele er jo i bund og grund et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Er man på udkig efter et billigt sommerhus, er det en god ide at følge godt med i hvordan markedet for sommerhusudlejning udvikler sig.

Last-minute: du kan ikke vælge og vrage

Danske sommerhuse kan godt være dyre at leje, men venter du til sidste øjeblik, kan du leje et last-minute-sommerhus. Det er selvfølgelig som med al anden last-minute – du kan ikke vælge og vrage. Men du kan være heldig at leje et godt sommerhus billigt. Et last-minute-sommerhus er selvfølgelig for dem, der vil tage chancen, men der er penge at spare. Men de sommerhuse, du vælger imellem, er dem, som er tilbage, som ikke har kunnet udlejes til fuld pris. Ikke at de er dårlige af den grund. Også på dette område handler det om udbyd og efterspørgsel.

Hvor finder man et last-minute-sommerhus?

Vi du gerne finde billige last-minute-sommerhuse, kan du gå ind på Cofman.com fungerer som en online-booking-central for sommerhuse, der er tilknyttet landets største udlejningsbureauer. Altså søger du – principielt – på sommerhuse fra masser af bureauer på en gang.

Er du på derimod på jagt efter et af luksussommerhusene, kan det være en god ide at kigge lidt på ferieplanlægningen! Hvis du ligger din ferie uden for sæson, kan du bedre få luksushusene til en overkommelig pris. Se hvordan du finder et luksussommerhus til superpris!

Følg last-minute-markedet med Cofman

Følg med, for priserne kan ændre sig hele tiden – prisen på et last-minute-sommerhus er jo i bund og grund et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. På hjemmesiden cofman.com kan du lede efter last minute sommerhuse – og sommerhuse i det hele taget. For selvom det ikke er last-minute, er sommerhuse stadig en billig ferieform i forhold til så meget andet.

Astrid

2 Comments

  1. Hej

    Jeg lejer et sommerhus ud meget billigt fra 1500-2500.
    400 m fra dejlig børnevenlig strand. 6 sovepladser. Det er billigere end et bureau.

    mvh/Jens 28568003

  2. Hvis det er prisen det kommer an på, så kan ferielejligheder også være et billigt alternativ til sommerhus.

    Og som Jens skriver, så er det også meget billigere at benytte sig af privat udlejning i stedet for gennem et bureau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.