Lån lydbøger på biblioteket – gratis

Ligesom det er muligt at låne musik via nettet, tilbyder en lang række biblioteker nu, at man kan låne lydbøger via biblioteket. Du har altså – hvis du er låner på et af de pågældende biblioteker – fri adgang til en lang række lydbøger. Og der er mange muligheder i lydbøgerne. De kan idag lånes – og bliver lånt – af alle mulige mennesker.

Lydbøger for alle

Det er idag ikke kun folk med synshandikap eller læsebesvær, der bruger lydbøger. Det var det måske nok engang  – men idag er lydbogen blevet hver mands eje. Eller lån – skulle man måske sige.

Lydbøger behøver man ikke nødvendigvis købe. Biblioteket har nemlig masser af lydbøger – og det er et marked, der er stærkt voksende.

Lån dine lydbøger på biblioteket

Og du henter dem simpelthen via din computer – du skal ikke engang gå på biblioteket. Du kan lytte til bøgerne på din PC – og i mange tilfælde kan de også bruges på din Mp3-afspiller. Du kan altså “læse” mens du kører i bud eller tog. Eller mens du gør rent. Eller mens du går en tur. Mulighederne i lydbøgerne er mange. Måske ikke mindst for dem, der ikke rigtigt får læst til daglig.

Lånetiden for en lydbog er 30 dage. Du kan, som med en almindelig bog, genlåne, hvis du ikke får den hørt færdig. Læs mere om lydbøgerne på Netlydbog.dk på http://212.112.169.72/library/default_ljud.asp?lib=163

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.