Lån en trailer – gratis

De fleste danskere har du brug for en trailer engang imellem. Men for de flestes vedkommende er det netop en gang imellem. Det betyder dog ikke, at man behøver at købe en. Eller leje den, for den sags skyld. Man kan måske låne ved venner, familie – eller naboen? Men kender man ikke lige nogen i nærheden, der ligger inde med en trailer, skal man ikke fortvivle af den grund.

Lån en trailer – ganske gratis

Der findes faktisk en ordning, hvor man kan låne en trailer – helt gratis! Ordningen hedder Freetrailer og går ud på, at du kan låne en gratistrailer blandt andet ved Ikea forretningerne i Tåstrup, Odense og Århus + nogle flere steder, blandt andet Silvan og Bilka – typisk steder, der har mange storkøb, eller ting, man ikke kan fragte i en personbil. Det hele fremgår af Freetrailer-hjemmesiden. Man skal dog være opmærksom på, at der er ting, der kan blive pålagt gebyrer for, såsom ekstra forsikring, online booking, forlænget lejetid osv.

Gratis trailer udlånes her

For der er naturligvis også afhentningssteder andre steder i landet. Du går bare ind og søger i det område, du gerne vil hente trailer i – og på, hvilken trailertype, du har brug for. Der er altså masser af muligheder hvis du skal have noget hentet, der kræver en trailer. Og mange står med et akut behov for en trailer – så hvorfor ikke? I hvert fald hvis det passer ind rent geografisk.

Lån en gratis trailer
Du kan låne en gratis trailer på Freetrailer. Billede af TheDigitalWay fra Pixabay

 

Flytte med lånt trailer?

Det kan for eksempel være, du skal flytte  og har brug for trailer – for den sags skyld. Henter du den i IKEA, må du altså gerne bruge den til andet og mere end IKEA-møbler. Der er ikke nogen betingelser om, at man skal købe noget for at låne traileren gratis. Dette kontrolleres ikke. Der er selvfølgelig en bagtanke fra de forretninger, der tilbyder trailere til gratis udlån. De regner ganske givet med et mersalg, og de forventninger bliver ganske givet indfriet.

Det er ikke købsbetinget at låne trailer

Du behøver altså ikke købe noget som helst for at kunne låne en gratis trailer. Trailerne er nemlig reklamefinansierede – det er derfor, at de er gratis. Når du henter den, vil du opdage, at du kommer til at køre rundt med store reklamer på siden. Men for mange er det en meget lille pris at betale for at få mulighed for at låne traileren gratis. Man skal lige.  huske på, at det, man får gratis, skal jo trods alt finansieres på en eller anden måde!

Mangler du en trailer til flytning?

Der er tale om en lukket trailer, der udmærket kan bruges til mindre flytninger. Måske til en lille lejlighed  – eller kollegieværelset? Der er ingen restriktioner, blot du leverer den tilbage i ”hel” stand. Traileren skal naturligvis også være rengjort. Men det skal man altså også med en trailer, man lejer.Traileren kan hentes på de respektive afhentningssteder, men det gælder selvfølgelig kun det er selvfølgelig “først til mølle”.

Book din gratis trailer

Vil du derimod være helt sikker på at kunne låne en trailer på et bestemt tidspunkt, kan du booke en på Freetrailers hjemme-side. I forbindelse med lån af trailer skal du lægge et depositum på 785,- kroner. Traileren skal selvfølgelig afleveres i intakt og rengjort tilstand – og til tiden. Klik ind på Freetrailer

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.