KUP! luksusgenbrug – nu også i Odense

Hvis du er århusianer, kender du måske KUP! I hvert fald hvis du er århusianer med hang til at købe dit modetøj secondhand! KUP! er nemlig et luksus secondhand tøjarrangent, som afholdes på musikstedet Train i Århus City.
Og hermed er det blevet tid til at eksportere ideer – hvis man ellers kan kalde det sådan!
Efter 5 år i Århus med Kup! er turen nemlig kommet til et andet sted i landet, nemlig Odense. Og fynboerne kunne vel også have brug for at gøre et kup i ny og næ?

Nu kan odenseanerne også gøre et kup

Når Århus har en KUP!, hvorfor skulle andre så ikke også? Der er vel også mennesker i Odense med hang til luksustøj og mærkevarer – og ikke ret mange penge på lommen? Så kommer muligheden her. Alle bydes nemlig velkommen til det første Mega Kup!  i Odense. Dette arrangement løber af stablen onsdag den 14.sept. 2011 – og der kommer sikkert flere i kølvandet på dette.

Mega KUP! Hvor? Hvornår?

Fremadrettet skal det holdes den anden onsdag i hver måned fra kl.18.00 til 20.30 Mega Kup! i Rosenbækhuset, Rosenbæk Torv, Odense. Så bor du i Odense og har interesse for secondhand modetøj af den bedre slags, er det nu, du skal checke din kalender.
Second Hand tøj er oppe i tiden igen.
Og intet er vel mere oplagt end at genbruge netop luksustøjet! Vi har nemlig tendens til at skifte tøj hurtigt ud – også det dyre. Her er muligheden for at gøre det – uden at det koster kassen! For du kan sådan set være med uanset om du vil købe eller sælge.

Sælg dit brugte modetøj på KUP!

Er du til gengæld i den situation, at det er dit klædeskab, der bugner med tøj, sko og accessories? Ting, du aldrig bruger mere. Ja, så er du måske en af dem, der skal stille op som sælger på markedet. For dem er der jo lige så meget brug for! Trænger du til at få ryddet ud i herlighederne – og kunne du godt bruge lidt ekstra penge? Læs mere om det kommende Mega KUP! i Odense

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.