Kreative – og næsten gratis – fastelavnskostumer af papkasser

Udklædning til fastelavn kan være mange ting. Det behøver ikke være prinsesser eller Spiderman det hele. Kigger man sig rundt i huset, har man måske allerede remedierne lige ved hånden. Altså kan man lave flotte, kreative fastelavnskostumer, som intet – eller næsten intet – koster.

Kreative fastelavnskostumer

Nogle af de mere kreative, jeg har set, har været lavet af noget så simpelt som papkasser. Hvis I ikke har papkasser i passende størrelser, så har supermarkedet det højst sandsynligt. Eller naboen? Eller venner og familie? Papkasser er ikke i høj kurs – ofte ikke noget, man tillægger den store pengemæssige værdi. Men i denne sammenhæng er de guld værd!

Jeg har set meget kreative fastelavnskostumer som for eksempel:

  • Et tandpastatube kostume
  • En mælkekarton som  fastelavnskostume. Og det behøver ikke være Arla – man kan lave sit helt eget mælke-mærke. Med alle detaljer – varedeklaration og det hele.
  • En robot kostume – lavet af flere forskellige papkasser. Eneste investering: En sølvspray! Og måske en rulle staniol.
  • Et fjernsynskostume. Med et stykke plast forrest og nogle forskellige billeder, der kan skubbes ind bagved, kan man oven i købet skifte kanal.
  • Et mobiltelefon-kostume…

Fastelavnstøj – kun fantasien sætter grænser

Og det er kun fantasien, der sætter grænser. Kigger man for eksempel Toms-reklamerne, var der måske et par muligheder også? Eller måske noget topaktuelt som en bærbar computer – eller en iPhone? Lav en brainsstorm – der er sikkert mange flere muligheder. Men man skal nok tænke mere i genstande end i levende væsener.

Flere fastelavnsindlæg

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.