Køb og sælg brugte studiebøger

Studiebøger – det gør vel ikke noget, de har været brugt? Studiebøger kan nemlig gøre et stort indhug i den sparsomme indtægt, som en SU er. Men behøver de være nye? Studiebøger er dyre, og sm bekendt er studerende ikke de mest velbeslåede. Og det er lidt synd, at bogen kun bliver brugt til et studium, når den i virkelighedenkunne bruges igen og igen.

Og det kan bøgerne – til langt de fleste studier. Så hvorfor ikke genbruge – og spare pengene? Hvorfor i det hele taget ikke genbruge? Mange bruger jo kun bøgerne under studiet – og ikke bagefter.

Mange penge at spare på bøger til studiet

Der er naturligvis nogle studier, hvor bøgerne hurtigt antikverer, men det er trods alt de færreste.

Det er en god ide at købe brugte studiebøger – og der er penge at spare. Og man kan sælge dem, man selv har, efter endt brug. Hvorfor ikke – studiebøger er jo som regel ikke slidt hurtigt op.

Og det er de færreste fag, hvor studiebøgerne uddaterer for hurtigt til at komme videre til næste studerende. På den måde udnyttes studiematerialerne til fulde. Og alle implicerede parter sparer penge. For mange bruger ikke mere studiebøgerne når de en gang er læst. Overvej derfor om ikke du kunne spare en del af pengene til studiematerialer på denne måde. Der er vel i bund og grund nok at bruge pengene til i en SU-økonomi?

Hvor kan man købe og sælge brugte studiebøger?

Der er flere muligheder. For det første har mange uddannelsesinstitutioner opslagstavler, hvor man kan sætte et oplag op, så mange kan  se det. Og det er naturligvis det mest oplagte – at købe og sælge studiebøgerne på uddannelsesstedet. Den ligger lige til højrebenet – og praktiseres mange steder. Og så er der jo heller ikke hverken udgifter eller besvær med forsendelsen af studiebøgerne.

Brugte studiebøger på nettet

Men man kan også købe og sælge brugte studiebøger over nettet. Her er alle studerende på, så her er rige muligheder – både som køber og sælger af brugte studiebøger. Du kan sælge de bøger, du ikke skal bruge mere – og købe dem, du skal bruge fremover. Der er en stor handel med brugte bøger på flere internetsider. Du kan tage del i den – og det er gratis.

Køb og sælg brugte – prøv et af nedenstående 3 links. Eller søg efter flere muligheder på Google.

Astrid

2 Comments

  1. Dejligt med nogle gode links.
    Da jeg læste på lærerseminariet, brugte jeg http://www.bogbutikken.dk , hvor jeg sparede masser af penge.

    Siden har dog været inaktiv noget tid, men jeg har opdaget, at den har fået nyt lækkert design, og den er meget overskuelig. Både når man skal købe og sælge.

    Vh.
    Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.