Køb brugt og spar penge

Du kan spare masser af penge på nyanskaffelser, hvis du køber brugte ting. Måske er det ikke altid, at man lige har brug for nyt? Overvej i det mindste, om du har brug for noget splinternyt eller om mindre kan gøre det? For der er masser af brugte ting at få allevegne. Og brugt i dag betyder ikke gammelt og ramponeret. Brugtvarer handles på mange niveauer.


Og der er mange penge at spare, hvis man kan klare sig med noget brugt. For det hele behøver vel ikke være splinternyt.

Find det i Den Blå Avis eller..

Du kan undersøge markedet online, der findes et væld af annoncer på Den Blå Avis hjemmeside eller på Gul og Gratis hjemmeside. Du kan i ro og mag kigge på annoncerne og få et overblik over, hvad nyanskaffelserne vil koste, hvis du køber dem brugt. Her kan du få et indtryk af prisdannelsen på den ting, du overvejer at købe brugt.

Man kan finde mange af gode, brugte ting og dermed spare masser af penge. Hvis du – i første omgang kigger på nettet, kan du se annoncer uden at du behøver at købe avisen. Ligeledes kan du indrykke annoncer gratis på nettet. Skal du derimod annoncere i den trykte udgave, koster det penge. Og brugtvarer er ofte langt bedre end deres rygte – selv på loppemarkeder finder du nye – eller næsten nye – ting, som andre har kasseret. Genbrug er ikke mere bare gammelt ragelse. Det er blevet lettere at handle brugt gennem de senere år – ikke mindst fordi så meget kan handles over Internettet. Ikke nok med det – der er også kommet et meget større marked. Til fordel for køber såvel som sælger.

Køb brugt på auktion

Der findes desuden online-auktioner, den største herhjemme er nok QXL. Som køber betaler du ikke for at deltage i auktionerne. Du kan desuden sælge de ting, du ikke mere har brug for – på samme måde. Her skal du regne med at skulle betale for det – omend det er overkommelige beløb. Følg disse links:


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.