Hvor mange TV-kanaler har du brug for?

Mange mennesker modtager TV-signal via kabel – eller via Internet. Stueantenner er en saga blot. Det gør, at man ud over licensudgiften har en månedlig udgift til en TV-udbyder. Mange er fristet til at vælge “Den store pakke”, hvor man får jeg-ved-ikke-hvor-mange kanaler. Men denne pakke indeholder ofte en masse kanaler, som du aldrig kommer til at se.

Hvorfor så betale?

Er “Den store pakke” for stor?

Det er fristende. Sikke et udvalg. Det er måske ikke ret dyrt, hvis man regner ud, hvor meget, man betaler for hver kanal? Men virkeligheden er, at man jo slet ikke har tiden til at se alle de kanaler. Og heller ikke har den store interesse i at se dem? Hvis man ser lidt mere realistisk på det, kunne man meget vel komme frem til, at den store pakke måske er lige vel stor. Og dyr. Der er de kanaler, som vi virkelig vil se. Og så er der dem, som vi kigger på – bare fordi de er der. Var de der ikke, ville vi aldrig savne dem. Og de er jo også overflødige!

Spar penge – og tid!

Før du vælger “Den store pakke”,  så overvej lige, hvor mange kanaler, du egentlig gider se på. For manges vedkommende er det ikke ret mange, når nyhedens interesse er overstået. Hvor meget tid vil vi overhovedet bruge på TV? Måske kunne (langt) mindre sagtens gøre det? Og tænk på, hvor meget ekstra tid, du ville have, hvis der ikke var en masse tåbelige sattelitkanaler at tune ind på? En lille sidegevinst, måske? Spar tid – sluk for TV’et?

Jeg bor et sted, hvor kabel-tv betales sammen med huslejen – og ikke kan fravælges. Desværre, for af de 42 kanaler (det er vist iøvrigt ikke den største pakke), jeg har adgang til, er der højst 8 jeg reelt ser på – heraf 2 jeg sagtens kunne leve uden – uden at det ville blive noget savn overhovedet. Hvis jeg kunne, ville jeg gerne reducere – jeg har ikke brug for det! Og har måske mere brug for den ekstra tid, som ofte kommer af, at ens TV-muligheder er begrænsede. Ikke mindst det sidste er tankevækkende…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.