Hvor køber man billige havemøbler?

Ja, hvor køber man egentlig billige havemøbler? Godt spørgsmål, men forkert spørgsmål. Hvis du vil spare mange penge, spørger du i stedet: “Hvornår køber man billige havemøbler?”. Dermed ikke sagt, at der ikke er steder, der har billige havemøbler. Det er blot ikke det, dette indlæg handler om. Men vær sikker på, det handler om billige havemøbler!

Billige havemøbler – uden for sæson!

Dette er skrevet i august, og dette er netop svaret på hvornår du sparer rigtig mange penge på indkøb af havemøbler. Her, hvor sæsonen for havemøbler er ved at rinde ud, får du de helt store rabatter. Jeg har gennem den sidste ude set mange rabatter på mellem 50 og 75%, hvilket er en ganske god slat penge at spare.

Derfor er der mange havemøbler på udsalg!

Sæsonen for salg af havemøbler er forår og forsommer. I løbet af sommeren ser man rabatter, men her hvor vi går over i sensommer, skal butikkerne have deres restlagre realiseret. Næste sæson kommer der nemlig nye havemøbler – ny “kollektion”. Lidt ligesom med modetøj – der er ingen der vil ligge inde med det fra sidste år! Og der er ikke så mange købere tilbage, da sommeren jo går på hæld, og havemøbler jo ikke lige er det man vil investere i nu. Men det er netop her i sensommeren, at havemøbler er på udsalg. Vil du have dine havemøbler billigt, så er det der, du skal slå til!

Det kræver, at man tænker strategisk. Fidusen er – hvis du ikke har ret mange penge til havemøbler – at undlade at købe i forsommeren. Lad de gamle havemøbler holde et par måneder til. Lev med dem – og spar kassen! Og så slår du til i august, hvor du kan få dem til en brøkdel af prisen.

Men træerne vokser ikke ind i himlen

Du skal naturligvis være klar over, at du ikke kan vælge og vrage mellem alverdens havemøbler. Det er en god ide at shoppe lidt rundt og se, hvad mulighederne er. Men der er masser af penge at spare til dig, der har brug for nye havemøbler, men ikke har ret mange penge. Eller du kan se på det sådan, at du får langt mere for pengene. Det samme “trick” gælder naturligvis, hvis du er på udkig efter andre haveting, som for eksempel en havegrill, parasol – eller måske havelamper.

Astrid

3 Comments

  1. Som svaret på hvor man kan købe billige havemøbler – kan jeg sige at Zederkof kører rabat på havemøbler. Det er Cafemøbler som dem du kender fra gader og stræder – og de er perfekte havemøbler. Men du finder også fletmøbler og meget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.