Hårfjerning – hårfjerningsprodukter til næsten ingen penge

Det er oppe i tiden – det der med at fjerne kropshår. Nogle får det gjort på en salon – og det er ikke billigt. Og derudover findes der et væld af forskellige hjemmebehandlings-produkter til at fjerne hår med. Og de er heller ikke billige – omend dog noget billigere. Det eneste, der er billigt, er vel at bruge en almindelig skraber? Eller en pincet – hvis det er til øjenbryn?

Nej – heldigvis ikke! Der er et par muligheder mere, der er meget billige – måske skulle jeg sige “næsten gratis”? Det er gammelkendte metoder til hårfjerning, der måske kunne komme til ære og værdighed i disse tider, hvor kropsbehåring tilsyneladende er noget, der skal væk?

Hårfjerning med skraber…øv!

For hårfjerning med skraber, er noget, der kræver vedligeholdelse. Første gang jeg prøvede det, var jeg noget skeptisk. For på andendagen kunne man allerede mærke hårene prøve på at komme frem. På tredjedagen stak jeg som et pindsvin. Enten skal man finde sig i stikkeriet – eller også skal man lave intensiv vedligeholdelse!

Vi man af med hårene, er det bedre at finde noget, der er varigt – på samme måde som en voksbehandling.

Hårfjerning – Sugaring

Sugaring er en gammel metode, der stammer fra de arabiske lande. Man fjerner hårene vha. en sukkermasse og det foregår lidt på samme måde som når man fjerner hår med voks. Men den sukkermasse, der bruges til sugaring, er noget, du selv kan lave af noget så simpelt som sukker, citronsaft og vand – altså meget, meget billigt. Så du behøver hverken betale salonpriser – eller gå ud og investere i dyre produkter!


Sugaring forgår omtrent på samme måde som voksbehandling. Det er ikke smertefrit – men det er hårfjerning med voks som bekendt heller ikke, vel? Heller ikke på en salon, hvis ret skal være ret!

Og så er der den fordel, at det er et rent naturprodukt, uden tilsætningsstoffer af nogen art. Hvis du vil vide, hvordan det fungerer, så læs mere om hårfjerning med sugaring (opskrift). Indlægget indeholder en video, der viser hvordan. Man kan også få en sugaring-behandling på en salon –  men det er ikke billigere end hårfjerning med voks.

Hårfjerning – Threading

Threading er en anden billig hårfjerningsmetode. Som de fleste nok har gættet, involverer det noget med tråde. Og en smule tråd (sytråd) er faktisk den eneste remedium, du har brug for! Ved hjælp af trådene kan du fjerne hår med noget mere “finjustering”. Metoden fjerner hår steder, hvor man ellers ville bruge en pincet – eller lade salonen gøre arbejdet.

Threading er altså egnet til områder, hvor du skal arbejde mere præcist. For eksempel øjenbryn – hvor det er ideelt – og overlæbe. Til gengæld vil det til større områder være alt for langsommeligt. Her skal man nok holde sig til Sugaring. Læs mere om Threading – incl. en instruktionsvideo.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.