Har du råd til IKKE at have Falck-abonnement?

Det kunne også være et andet redningsabonnement – for eksempel Tophjælp. Mange forsikringsselskaber tilbyder det billigt som supplement til forsikring. Jeg har selv regnet på mit Falck abonnement

og må konstatere, at skal jeg bare en gang have hentet min bil af Falck, vil det koste mig et stykke over tusind kroner, hvis jeg ikke abonnerer på Falck.

Abonnementet koster betydeligt mindre – faktisk omkring det halve, så er der bare den mindste risiko for at min bil bryder sammen, ja så er der ikke den store tvivl: Der er ikke råd til ikke at have et Falck-abonnement.

Falck er et must til gamle biler

1000 kr. – det er faktisk mere end jeg betaler for 2 års abonnement – for jeg får det billigt gennem mit forsikringsselskab. Især hvis man – som jeg – køre i gamle biler, kan det hurtigt blive dyrt. Og jeg har ikke kun brugt det en gang – mange gange. Altså en god forretning – for mig i hvert fald. Og jeg betaler ikke mere end dem, der har nye biler….

Og skulle det nu vise sig, at der slet ikke blev brug for det? Ja, med en tilpas gammel bil, ville jeg sige, at det var rent held. Og at udkrivningen trods alt er begrænset. Det er lidt på samme måde, som med forsikringer: Man har dem i håb om, at man aldrig for brug for dem!

Her skal du ikke spare

Ja, engang imellem kan det være dyrt at spare noget væk. Dette er et af de tilfælde. Så har du en gammel bil, er det nok her, du IKKE skal spare. Nogle gange får man et tilbud, men uanset er det en god ide at regne det ordentligt igennem: Har du råd til at lade være? Du kan også spørge dit forsikringsselskab om de har en billig aftale – med Falck eller med et andet redningsselskab. Det er oftest den billigste måde at få et redningsabonnement på. Eller kontakt Falck for at se, om de har et godt tilbud på et Falck abonnement

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.