Har du ikke råd til dyre designer-solbriller?

Det skal du ikke være ked af. De er nemlig ikke nødvendigvis så gode, som de giver sig ud for. Det har jeg længe påstået, jeg har bare ikke rigtigt  haft belæg for det. Og hvis sandheden skal frem – og det skal den jo engang imellem – har jeg aldrig eget et par designersolbriller og kan derfor ikke påstå at have et sammenlignings-grundlag.

Solbrilletest: Hennes og Mauritz vinder…næsten

Så det er mit held at der er andre, der har sammenlignet. Der er blevet sammenlignet solbriller fra Søstrene Grenes de billigste over Hennes og Mauritz til  designer solbriller til 3000,-. At sidstnævnte dumpede med bravur fortæller blot, at man skal passe på med at tro, at pris og kvalitet følges ad.

Og jeg har fået belæg for, at de solbriller, vi for 4 dage siden købte til min søn, ikke er noget billigt bras selvom de var billige. Undersøgelsen siger, at solbrillerne fra H & M – som regel solgt til 70-90 kr. Rent faktisk hører til i den gode ende. Undersøgelsen er lavet at 24timer.

Politiken.dk skriver:

»Når solbrillerne kommer over 2.000 kroner, er det mest brandet, man betaler for. Og de vil ikke altid bestå en test af glassenes kvalitet,« siger Bjarne Hansen. 24timer ville gerne have spurgt den franske producent af Dior-solbrillerne om, hvorfor glassene i sådan en dyr solbrille er dårligere end de glas, der er i de billigste solbriller på markedet.«

Læs hele undersøgelsen på Politiken.dk  i artiklen H&M-solbriller slår dyre modebriller

Billige solbriller – ja tak

Og jeg har nu (endelig) belæg for at være glad for mine billige solbriller fra Tiger. Jeg har flottet mig og købt 2 par. Og har du (også) hang til de der billige solbriller, og plejer at få skyld for at købe dårlig kvalitet, må du forklare, at det er ikke tilfældet. Du køber naturligvis de billige solbriller fordi det er sund fornuft.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.