Gratis (virtuel) Lego

Lego er ikke billigt. Især i Danmark – Lego’ens hjemland – koster det kassen. Faktisk er Lego billigere alle mulige andre steder end Danmark – og det er lidt tankevækkende. Men ikke desto mindre: det er superpopulært hos børnene – der er mange, mange timers god leg i Lego. Måske er det netop derfor, vi beredvilligt betalerprisen?

Ikke alt Lego behøver være dyrt – heller kommer et lille eksempel på noget Lego, som i hvert fald ikke ruinerer nogen!

Gratis Lego spil

Her kommer en enkelt lille gratis Lego-ting. Men nej, det er ikke Legoklodser, du får – det er et lego-program, der hedder Lego Designer. Det er selvfølgelig ikke “rigtig” Lego, men det er alligevel muligheden for mange timers leg med Lego på computeren.

Leg med Lego gratis!

Det er en slags virtuel Lego, som du kan bruge gratis. Du kan altså lege med Lego på computeren. Det er måske ikke det samme som den ægte vare, men muligvis et ganske godt supplement for Lego-entusiaster. Som i øvrigt ikke altid er børn – hvis nogen skulle tro det!

Der er et lille program, du skal installere på din computer – og så er du ellers klar til at lege med Lego – Computer-leg! Hjemmesiden og programmet, du kan hente finder du på lego.com. God fornøjelse.

Billig Lego?

Legoklodser er meget populære blandt børn. Men billige er de ikke. Man kan dig godt slippe lidt billigere om ved at købe Lego. Enten skal man købe sin Lego brugt – der er mange muligheder på nettet. Eller også skal man købe sit Lego billigt i udlandet! Ja, du læste rigtigt! Selvom Lego er pæredansk, er det billigere i udlandet!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.