Gratis telefoni til udlandet

De fleste er nok efterhånden vant til at bruge Skype – i hvert fald dem, der ringer hyppigt til udlandet. Det kan da godt være lidt træls at sidde ved computeren, ikke? Nå man hvad, det er gratis – og jeg har brugt det hyppigt gennem de sidste år. Jeg har en veninde, der er bosat i Afrika – og vi kan snakke i timevis. Gratis.

Men tanken om en metode, hvor jeg ikke skal sidde ved computeren, har dog spøgt. Helst stadig gratis – vi snakker meget, som bekendt. Og det kan man da naturligvis, det er faktisk et stykke tid siden, jeg har praktiseret det med at “ringe fra computer”…

Smartphone + Skype = gratis telefoni

Så simpelt er det. Jeg har en smartphone, som (efterhånden) alle mulige andre. Jeg henter Skype som app på Google play (App Store, hvis du har i Phone). Og så ringer jeg derfra. Vores telefoner er efterhånden små computere – derfor er det muligt. Jeg kan ringe over wifi eller mobildata. Gør man det samme i den anden ende, er det pludselig “smartphone-til-smartphone” og ikke “computer-til-computer” – og stadig gratis.

Det skal lige siges, at det ikke kræver, at man har en dyr smartphone. Min har kostet 700 kr. og det går fint. Og så skal man iøvrigt lige huske, at det ikke kun er indenlands, man kan lave dette nummer – det fungerer lige så godt mellem 2 danske brugere. Har man ikke fri tale og fører man gerne lange samtaler, er det da bestemt en mulighed.


 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.