Gratis on-line hundeleksikon

Opslagsværker er blevet mere og mere udbredte på nettet. Mange af de ting, man før i tiden havde stående i sin bogreol – eller gik på biblioteket efter – kan man nu finde på nettet. Nogle kræver betaling – andre ikke. Dette hundeleksikon er et af de sidste. Måske behøver du ikke et fysisk hundeleksikon, når du kan gå på nettet?


Vil du vide mere om hunde?

Gratis hundeleksikon - få mere at vide om din hund

Hundeejere eller kommende hundeejere kan have glæde af et gratis hundeleksikon

Så vil du gerne vide mere om hunde – eller om din hund, kan det være noget for dig. Måske er det ikke helt tilbundsgående, men der linkes i mange tilfælde videre til andre kilder, som kan give dig mere information om emnet.

Vil man gerne vide noget om hunderacer – og hvilke krav, de stiller til en – er der mange muligheder her. Som kommende hundeejer kunne det være et sted at starte. Det er jo langtfra ligegyldigt, hvilken hund, man vælger til sin familie.

Du behøver ikke købe bøger i første omgang. Dette gratis leksikon om hunde kan du bruge lige med det samme. Så, hvad vil du gerne vide om din hund? Eller om hunde i det hele taget?

Hundens sygdomme

Hundens sygdomme er også et emne, mange gerne vil læse om – også det er dækket af dette hundeleksikon. Andre emner kunne være foder, hundetræning osv. Alt i alt skulle der være 400 artikler om forskellige hunde-emner i dette hundeleksikon, som udgives af Københavns Dyrehospital. Se mere på http://www.hundeleksikon.dk/


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.