Gratis naturlig julepynt

Julepynt er ikke kun det, vi ser på butikshylderne! Her i begyndelsen af december har vi alle muligheder for at købe os fattig i julepynt osv. Såvidt jeg kan se rundt omkring, er der mange, der benytter sig af det. Men det behøver man slet ikke. Det er ikke nødvendigt at bruge kassen på at julepynte.

Julepynt – naturligt og billigt

Der er nemlig rige muligheder for at hente sig masser af julepynt – uden en krone på lommen. Bare tag en tur i skoven – det ligger nærmest og venter på, at vi kommer og samler det op! Og det er gratis.

Grangrene, kogler, nødder, kristtjørn, rønnebær, vedbend, bær, trærødder. Fra stranden kan du hente sten, muslinger, træstykker. Alt er meget velegnet til dekorationer – garneret med lidt silkebånd og guld-, sølv- eller kobberspray. Få mere inspiration i Politiken.dk på “Find julepynten lige uden for døren “

I

kogler
statsskove kan du frit samle. I privatejede skove må gæster kun samle, hvad de kan nå fra stier og veje. Se reglerne for, hvad du må – og ikke må – i Politiken.dk på “Her finder du gode samlesteder”

Så vil du gerne holde en billig jul, skal du vælge den naturlige stil til dit jule-pynteri. Og oven i handlen får du en frisk gåtur. Med masser af frisk luft. Tag afsted med hele familien og lav en tur ud af det!

Husk dog at være ude i ordentlig tid – tingene skal jo også lige tørres før de er klar til brug.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.