Gratis musik til alle – lovligt!!

Ja, det ser ud til at blive en realitet. Hidtil har den gratis musik forudsat at du er bundet til et bestemt teleselskab, som vi kender det fra TDC og Telenor. Men ikke denne tjeneste – den er for alle. Ja, i hvert fald alle, der har lyst til at gå gratis musik. For den er helt gratis.

Der er ingen egentlige betingelser. Ikke nogen, ser koster penge, i hvert fald. Ud over at de selvfølgelig kræver, at du har en internetforbindelse, så du er i stand til at streame musikken. Men  – i modsætning til teleselskabernes “gratis musik” – har det ingen betydning, hvilken internetudbyder, du har!

Du kan sagtens få gratis musik hos TDC – blot du også har din Internet-forbindelse hos TDC!

Statsbiblioteket tilbyder gratis musik

Her er det Statsbiblioteket, der er gået ind på markedet for gratis musik. Fra 1. juli kan du gratis streame musik direkte fra statsbibliotekets hjemmeside. Altså kan du få musikken gratis – uden nogen binding.

Det vil i virkeligheden sige, at du kan høre lige hvad du vil, når du vil via din computer, blot den er koblet på Internettet. På hjemmesiden, som hedder  digi-bib.dk kan vi alle fra 1. juli således lytte til vores favoritmusik helt gratis. Og uden betingelser. Du har naturligvis brug for et Internetabonnemnet for at kunne streame – men det er helt op til dig, hvilken udbyder, du foretrækker.

Gratis musik – altså helt gratis

Flere teleselskaber har før tilbudt gratis musik – det var dog gratis på en betingelse – nemlig at du havde dit bredbånd hos dem.

Og det er i høj grad blevet brugt til at lokke nye kunder ind i folden. Her behøver man ikke at skifte abonnement for at få adgang til gratis musik. Det eneste, man skal gøre, er at vente til 1. juli 2010. http://digi-bib.dk/

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.