Gratis malebøger til udprint – masser af slagsen

Print din egen malebog! Jeg har tidligere skrevet om de gratis malebøger, man kan finde på nettet. Det eneste, der koster noget i forbindelse med disse malebøger er, at du selv skal printe ud.

Det gør selvfølgelig, at de koster en lille smule, men med det almindelige, billige printerpapir og ved selv at genfylde sine blækpatroner, er udgiften  yderst begrænset. Og malebøgerne er tilgængelige lige når man skal bruge dem. Og dertil kommer, at der ikke er noget spild. Hvem kender ikke det med malebøger, hvor barnet kun gider male nogle af siderne?

Masser af tegninger til farvelægning

Hidtil har det været malebøger med for eksempel Diddl – eller Disney-malebøger. Eller for eksempel med Byggemand Bob.

Men det, jeg er løbet ind i her, er et rent overflødighedshorn af malebøger. Det er ikke meget, der mangler her. Der er frit valg på alle hylder. Bare lad ungerne vælge, hvad de gerne vil male idag. Så hvorfor gå ud og købe malebøger, når det ofte viser sig, at ungerne er meget selektive i deres valg af motiver? Her vælger de frit.

Gratis malebøger - print selv

Hvad vil du gerne male?

Der er tusinder af tegningner at finde på siden. Alle er sort-hvide tegninger, du enten kan printe med det samme – eller gemme på computeren til senere brug. Mange af dem med figurer, som børnene allerede kender. Måske 1001 Dalmatinere? Selvom man godt kan synes, at der ikke er meget at male på dalmatinere? Eller også er det kun os voksne vanetænkere, der holder på, at en dalmatiner absolut skal være sort-hvid.

Eller hvad med:

On-line malebog – masser af tegninger

Dette er blot et pare eksempler – der er store mængder af billeder, du kan printe ud og male. Det anbefales selv at tage et kig på malebogs-siden, som hedder coloring-book.info. Der er masser af muligheder – masser af malebøger. Kan man godt lide at male, indeholder denne side mange, mange timers tidsfordriv. Man løber ikke tør for muligheder foreløbigt!

Elektroniske malebøger

Elektroniske malebøger er også en mulighed. Børn der er opvokset med computer fra helt små, kunne måske foretrække det? Også dem kan man få gratis. Det er egentlig bare et lille malebogsprogram, som man downloader. Børnene kan så farvelægge tegningerne i en editor. Læs mere om malebøgerne til computeren.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.